Перша дружина Остапчука Войченко не виходить на зв’язок після виїзду з дітьми з України: “Останній раз їх обійняв”

Популярний український телеведучий Володимир Остапчук зізнався, що не може зв'язатися з екс-дружиною Оленою Войченко, яка з дітьми виїхала за кордон.

Шлюб Володимира Остапчука і Олени Войченко тривав 12 років і завершився у 2020-му, коли в житті шоумена з’явилося нове кохання — нинішня дружина Христина Горняк.

Розійтися екс-подружжю мирно і тихо не вдалося — вони досі не можуть владнати питання щодо виховання спільних дітей, дочки Емілії та сина Евана.

Остапчук запевняє, що колишня забороняє йому бачитися з нащадками, тоді як Войченко звинувачення зірки заперечує і каже, що він лише на публіку виставляє себе святим, а насправді бажанням спілкуватися з дітьми не горить.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Перша дружина Остапчука Войченко не виходить на зв’язок після виїзду з дітьми з України

Не примирила Олену з Володимиром і спільна біда — війна в Україні. В новому інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Остапчук зізнався, що останній раз бачив Емілію і Евана два місяці тому, більше екс-дружина на зв’язок з ним не виходила.

В перший день повномасштабного російського вторгнення телеведучий зв’язався з Войченко та запропонував усім разом виїжджати з Києва, в якому на той момент дуже небезпечно.

Володимир Остапчук повідомив про майбутнє поповнення у новій сім'ї
Перша дружина Остапчука Войченко не виходить на зв’язок після виїзду з дітьми з України

Але, як запевняє Володимир, Олена його дзвінки скидала. Через кілька днів жінка нарешті відповіла Остапчуку і повідомила, що їде з дітьми на кордон в Чоп:

“Це була ніч. Я приїхав вночі, десь об 11 годині вечора, я побачив Емілію, Евана, в останній раз їх обійняв. Я передав Олені деякі речі матеріальні, і вона виїхала за кордон. І після цього заблокувала мене. В мене в моєї дочки сім-карточка в планшеті поєднана з моїм телефоном, і коли вони десь подорожують, в мене видно, яка країна. І там — вітаємо в Канаді”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.