36-річна Злата Огнєвіч нарешті знайшла своє кохання: екс-Холостячка змогла викреслити з життя Андрія Задворного

Злата Огнєвіч заінтригувала підписників новим постом в особистому блозі. Співачка натякнула, що в неї нарешті з'явився новий обранець після невдачі на "Холостячці".

Злата Огнєвіч довгий час шукає свого ідеального чоловіка. Співачка навіть була героїнею другого сезону “Холостячки, однак проєкт не подарував їй бажаного щастя.

Зараз Злата заінтригувала шанувальників двозначними міркуваннями.

У сторіс на своїй сторінці в Instagram артистка виклала фотографію, зроблену після пробудження. На знімку вона позує в спальні – волосся розпатлане, на губах грає легка посмішка.

Ранковий кадр вона підписала: “Як відчути серце? – Віддати його іншій людині”.

Злата Огнєвіч натякнула на нові стосунки
Злата Огнєвіч натякнула на нові стосунки

Шанувальники Огневич угледіли в цьому натяк на те, що співачка нарешті знайшла гідного кандидата, якому без страху довірила своє самотнє серце, і тепер її особисте життя налагоджується.

Сама Злата натякала про наявність коханого і раніше. Співачка неодноразово писала, що мріє провести спільний відпочинок з коханою людиною після перемоги, а також ділилися фото з невідомим чоловіком, обличчя якого ретельно приховувала.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч практично ніколи не розповідала про своє особисте життя. Вперше, коли виконавиця бодай трохи привідкрила двері до цієї секретної теми — проєкт “Холостячка”. Тоді за її серце боролися 15 чоловіків, у фіналі Злата надала перевагу Андрію Задворному.
Однак після зйомок стало відомо, що спільного майбутнього у молодих людей не вийшло — Андрій розповів, що перестав відчувати до Злати те, що було під час проєкту. Однак шанувальники проєкту вирішили, що таким чином Задворний просто попіарився і використав Злату задля особистої вигоди. Зараз Андрій не спілкується з екс-Холостячкою.
Андрій Задворний зізнався та Злата Огнєвіч

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.