38-річна Оля Полякова похизувалася своєю паляницею на березі океану: щоб її чоловік Вадим не забував про дружину

Знаменита українська співачка Оля Полякова вразила своїх шанувальників раптовою фотографією на березі океану з поляницею в руках. Детальніше в нашій статті.

Відома українська співачка Оля Полякова з 24 лютого приймала безпосередню участь у поширенні інформації про те, що відбувається в Україні. Артистка евакуювала двох своїх доньок Машу та Алісу, а потім вийшла на зв’язок за кордоном.

Як з’ясувалося пізніше, її прихистила добра подруга, блогерка Ніка Білоцерківська, яка активно виступала проти російської агресії увесь цей час і навіть стала першою персоною, яка була заочно засуджена за дискредитацію російських військових.

Полякова видала своє місцезнаходження не одразу, а для інтерв’ю з Ксенією Собчак, яка навмисне приїхала до дівчат, і поговорила з кожною.

Оля Полякова похизувалася своєю паляницею на березі океану

Варто відмітити, що Суперблондинка мала що розповісти. Наприклад, що у її старшої доньки почалася депресія через смерть її кращої подруги, яка загинула під час евакуації.

Однак знаходиться час і для позитиву. Так, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з Нікою. Дівчата перебували на березі океану і зробили спеціальний знімок з паляницями у руках. Необхідно відзначити, що останнім часом знаменитості почали відволікати своїх підписників сонячними та радісними знімками. Однак не всім подобається такий формат.

Оля Полякова похизувалася своєю паляницею на березі океану. Скріншот особистої сторінки співачки

Нагадуємо, що паляниця стала народним символом українського супротиву. У народ він пішов після того, як став кодовим словом для виявлення “своїх” на блокпостах.

Схожі статті