Ольга Мартиновська не стала замовчувати проблему і розповіла правду з лікарняного ліжка: є потреба у донорах

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська схвилювала мережу новими кадрами з лікарні та пояснила, з чим це пов'язано. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, зірки телеканалу СТБ Ольга МартиновськА та Володимир Ярославський останні два місяці активно займаються благочинністю. Знаменитості не тільки безплатно годують своїх співвітчизників, але й назбирали мільйон для дитячої лікарні Охматдит. Також з коштів, які вони отримали з продажу спільної кулінарної книжки, вони зробили ще один важливий подарунок для лікарні.

Ольга Мартиновська не стала замовчувати проблему і розповіла правду з лікарняного ліжка: є потреба у донорах

Так, нещодавно Ольга Мартиновська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій вона постала у лікарняному ліжку з під’єднаними до неї трубочками. Зірка не стала інтригувати публіку і одразу пояснила, що знаходилася на переливанні крові. Безсумнівно, що останні два місяці необхідність у плазмі та крові підвищилася напевно у багато разів.

Ольга Мартиновська не стала замовчувати проблему і розповіла правду з лікарняного ліжка. Скріншот особистої сторінки зірки

І звісно, лікарні потребують донорів, і якомога більше. От тільки на цьому етапі українська медицина зіштовхнулася з неприємною правдою: зібраний матеріал немає де зберігати, адже у лікарнях немає такої кількості холодильників. Тож Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський подбали про те, щоб наші медики були забезпечені необхідним обладнанням, яке в свою чергу неодноразово допоможе врятувати життя та продовжувати строк зберігання зібраного з донорів матеріалу. Також цим постом вона дала зрозуміти киянам, що вони можуть піти і здати свою кров хоч зараз.

Схожі статті