Ольга Фреймут емоційно повідомила про болючу втрату на війні: “Будьте прокляті, російські загарбники”

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут не забуває тримати зв'язок з шанувальниками навід під час війни, але цього разу вона повідомила дуже погану новину.

Ось вже третій місяць триває розв’язана росією війна проти України, яка забрала життя багатьох щирих українців. Важко знайти дім, який оминула ця біда, є втрати і серед зіркових родин.

На третій день російського вторгнення втратили маму акторки Ольга і Наталія Сумські, Лілія Ребрик попрощалася з близьким колегою, а Ксенія Мішина — зі своїм вчителем і другом Пашею Лі. Цього разу серце крається у головної ревізорки країни.

Погана новина з’явилася в Інстаграмі Ольги Фреймут, яка написала:

“Сьогодні [11 травня 2022 року] загинув за Україну Максим Маєвський, Сармат, батальйон Аратта. Максим з мого міста, з Нового Роздолу. Вдивіться в його погляд, там стільки любові. Будьте прокляті, російські загарбники! Попрощатися з Максимом можна у Львові”.

Коментатори не стримали своїх емоцій та щиро співчувають родині героя:

  • “Сліз не втримати! Спочивай з миром, наш захисник”;
  • “Живи в небі і своїм поглядом вбивай орків”;
  • “Земля пухом. Так шкода квіту нації”;
  • “Який красень! Світла пам’ять і шана…”;
  • “Співчуваю родині”, – пишуть українці.
Ольга Фреймут показала сина
Ольга Фреймут емоційно повідомила про болючу втрату на війні

Сама Фреймут наразі в тимчасовій еміграції у Великобританії і мріє якнайшвидше повернутися до рідного дому, але разом з тим закликає усіх інших українок, що були вимушені покинути Батьківщину, пам’ятати про прикуті до себе погляди іноземців і гордо тримати голову, незважаючи ні на що, адже саме вони сьогодні представляють націю за кордоном.

Схожі статті