“Чоловік сказав, що кохає іншу”: Цибульська вразила реакцією на неочікувані зміни в особистому житті під час війни

Популярна українська співачка Оля Цибульська регулярно влаштовує з підписниками в мережі душевні розмови, і не рідко вони стосуються особистого життя.

Оля Цибульська активно веде сторінку в соціальних мережах, де на неї підписані більше 700 тисяч фоловерів. Щоденно співачка ділиться з фанатами цікавими подробицями своєї нової реальності, намагаючись при цьому трохи відволікти публіку від важкого сьогодення.

Один з найулюбленіших шанувальниками інтерактивів з артисткою — спілкування в сторіз. Оля з задоволенням відповідає на питання користувачів, а за потреби також дає поради.

Оля Цибульська з сином
Цибульська вразила реакцією на неочікувані зміни в особистому житті

Цього разу з Цибульською поділилася своїм болем одна з її численних підписниць, яка написала:

“Чоловік сказав на 2 день армії, що кохає іншу”.

Навіть з такої важкої ситуації співачка знайшла вихід:

“Я знаю, що болить, співчуваю. Але це на краще. Війна — час швидких рішень. Ми всі реально відчули цінність життя. Його швидкоплинність. І бажання прожити так, як хочеться, а не як вийде. Це рішення, мабуть, зріло давно. Він наважився бути чесним з собою. І ти будь. Відпускай і дозволь собі бути щасливою”, – відповіла Оля.

Цибульська вразила реакцією на неочікувані зміни в особистому житті
Цибульська вразила реакцією на неочікувані зміни в особистому житті

А ось своє особисте життя Цибульська тримає в секреті. Зокрема, особистість коханого чоловіка, за яким давно заміжня і якому народила сина Нестора. З огляду на це публіка підозрює співачку в романі з Дзідзьо та навіть у причетності до його розлучення зі Славією.

Все через дуетні пісні артистів з доволі недвозначним підтекстом. Втім, на подібні чутки Оля вже не зважає і продовжує щасливо жити у шлюбі з таємничим обранцем.

Схожі статті