Як виглядає і чим займається перший чоловік Марічки Падалко, якому вона за 15 років шлюбу не народила дітей?

Марічка Падалко виходила заміж двічі. Якщо про Єгора Соболєва вона розповідає із захопленням, про свого першого обранця говорить не охоче. Та правду не вдалося скрити.

Неймовірна ведуча Марічка Падалко завжди викликала цікавість у своїх фанатів. Мати трьох дітей, вона часто не розповідала про те, яким насиченим у неї було життя у молодості.

Виявляється, вона мала перший шлюб. Імені свого колишнього не називає, але в інтерв’ю від 2012 року зірка розповідає, що з ним прожила цілих 15 років. Після розлучення знаменитість повернулася до своїх батьків, які, схоже, любили свого зятя, адже намагалися примирити подружжя.

Дітей у шлюбі не було, адже, як запевняє Марічка Падалко, вона у ранній молодості думала тільки про роботу. Сама ведуча стверджує, що після розставання, у них обох з колишнім з’явилися діти.

А познайомилася телезірка зі своїм екс-коханим ще у школі. Їй було 14 років, а він був лише за рік старший від неї. Знаменитість розповідала, що стало причиною розставання у кінцевому підсумку. Виходячи заміж, вона для себе визначила, що для успішних стосунків достатньо лише закоханності. Втім, бувши юною, Марічка не уявляла, як правильно будувати відносини та піклуватися про них.

Про колишнього поганого нічого не згадує, навпаки підкреслювала чесноти чоловіка, обручку від якого колись одягла. Також зірка не скаржилася на умови, в яких проживала з ним. Підкреслювала, що матеріально він був забезпеченою людиною. Втім, ніякі блага не змогли утримати Падалко від справжнього кохання до Єгора Соболєва.

Нагадаємо, що журналісти побралися у 2010 році.

Схожі статті