Коли Настя Каменських встигла стати мамою і чому про це мовчав Потап: приховати правду не вдалося

Український співак, телеведучий і продюсер Геннадій Вітер викрив подробиці особистого життя Насті Каменських, яка, виявляється, вже має дитину.

У 2019 році Настя Каменських вийшла заміж за Потапа після нескінченних чуток про роман колег по дуету, а ощасливлені шанувальники з нетерпінням чекають від пари новин про поповнення. Тепер яке б фото NK не виклала в соціальні мережі, підписники завжди знайдуть натяк на вагітність. До того ж закохані і самі не приховують, що мріють про велику родину.

Разом з тим несподівані подробиці особистого життя Каменських викрив її друг і колега по сцені Геннадій Вітер. Так, в інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” він заявив, що їх з Настею пов’язує дещо більше, ніж співпраця:

“Ми похрестили хлопця, якого звуть Артем, який зараз вищий за мене на три голови”, – ошелешив Геннадій.

Геннадій Вітер розповів, коли Настя Каменських встигла стати мамою і чому про це мовчав Потап
Геннадій Вітер розповів, коли Настя Каменських встигла стати мамою і чому про це мовчав Потап

Було й таке, що навіть Потапа зачепили новини з жовтої преси. Так, за словами Вітера, одного разу кілька років тому спантеличений репер показав йому новину з заголовком “Настю застукали на виході з будинку Геннадія…” і прямо запитав тоді: “Гена, я не зрозумів, що це?”.

Вітер пояснив:

“По-перше, виходила вона не з мого дому, а я виходив з її дому. По-друге, у нас з Настею є дитина. Дитина у нас є, але це наш похресник”.

Настю Каменських розкритикували у мережі
Коли Настя Каменських встигла стати мамою і чому про це мовчав Потап

Нагадаємо, саме почуття Потапа до Каменських поставили крапку у його першому шлюбі з продюсеркою Іриною Горовою, яка народила йому сина Андрія. Та попри розлучення колишні чоловік і дружина продовжують співпрацювати, спілкуватися і разом виховувати спільну дитину.

Схожі статті