41-річна Соломія Вітвіцька розповіла, чому насправді не порвала остаточно з колишнім чоловіком: причина вагома

Cоломія Вітвіцька тривалий час мала шлюб з Владиславом Кочатковим. Втім, пара розійшлася згодом, проте ведуча таки не змогла полишити свого обранця.

Яскрава зірка телебачення Соломія Вітвіцька має цікаве особисте життя. У 2013 році українська улюблениця зіграла весілля з перспективним кліпмейкером Владиславом Кочатковим. Знаменитість мала пишне свято, майже зразкові стосунки. Проте, у лютому 2021-го пара розлучилася.

Соломія хоч і не хотіла говорити багато про цю подію у житті, проте у мережу спливла інформація, що ведуча остаточно не порвала з колишнім. Лише нещодавно Вітвіцька прояснила своїм фанатам: насправді з Владом вона тісно спілкується.

Це стало відомо з останнього допису зірки в Інстаграмі, де вона пояснила, що її екс-коханий багато волонтерив, поки був у столиці, але згодом таки вирішив стати до лав ЗСУ.

“Зачіску, як мобілізований обирав сам. Форму ще не отримав, на навчання їде з дня на день. Тепер Влад по інший бік волонтерського фронту. Кожен наближає перемогу як може.

P.S. Щоб одразу все пояснити – ми і надалі дружимо після розлучення, а не є парою”, – розповіла ведуча.

Чоловік вирішив позбутися волосся перед відправленням на передову. Куди саме поїде служити Кочатков – таємниця.

Нагадаємо, що у 2008 році Соломія розпочала працювати на телеканалі “1+1”. Спершу жінку взяли на роль кореспондентки, проте згодом довірили працювати, як справжньому диктору, у студії. Багато часу Вітвіцька приділяла уваги соціальним проєктам. Свій канал не покинула навіть у скрутну годину.

Схожі статті