Екс-холостячка Ксенія Мішина планує другу дитину: у акторки народиться донька, і не від Олександра Еллерта

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина заговорила про народження ще однієї дитини в її сім'ї. Знамениті зізналася, що дуже хоче дати життя дівчинці.

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина, яка відома далеко за межами батьківщини, а на даний момент працює у популярному проекті у Бельгії, є матір’ю хлопчика. Син Платон народився від зв’язку з чоловіком, який не зміг стати повноцінним батьком для свого спадкоємця і не був здатен будувати здорову сім’ю.

Ксенія швидко прийняла рішення піти від нього, адже це було найкращим виходом із ситуації. На даний момент акторка виховує сина одна.

Екс-холостячка Ксенія Мішина планує другу дитину

Мішина мала можливість створити повноцінну сім’ю разом з Олександром Еллертом, який також виховує доньку Елю. Але минулого року стало відомо, що пара так і не змогла досягти компромісу і розірвала стосунки. Олександр досі не вірить в те, що це кінець, і намагається повернути екс-холостячку. Втім Ксеня запевняє: вона рішення прийняла, і воно кінцеве.

Натомість зірка не полишає мрії народити дівчинку. Нещодавно вона повідомила про це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ксенія Мішина планує другу дитину. Скріншоти особистої сторінки акторки

Про те, ким вона бачить батька її наступної дитини, Ксенія не пояснила. Однак, немає ніяких сумнівів, що знаменитість має багатий вибір серед успішних чоловіків.

Нагадуємо, що офіційною причиною розриву Ксенії та Олександра стала несумісність їхніх характерів. Комік не одноразово намагався змінити свою поведінку і підлаштуватися під стиль життя Мішиної, але натура взяла верх, і він не зміг реалізувати свої бажання. Ксенія та Олександр розійшлися друзями.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.