Дружина Володимира Остапчука Христина зламала спину: жінка більше не може тримати в секреті свій стан

Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина вперше розповіла про свою травму, яка не дає їй жити повноцінно. Всі деталі в нашій статті.

Українські зірки, не з чуток знають, як це, коли тебе критикують під час важких часів. Ті знаменитості, які не розповідають своїй аудиторії про те, що зробили задля України, зазвичай піддаються неймовірному хейту.

У зв’язку з цим деякі вирішують все ж таки присвячувати фанатів у свої подвиги, але деякі продовжують мовчати про те, що вони роблять заради своєї батьківщини.

Дружина Володимира Остапчука Христина зламала спину

Нещодавно була розкритикована друга дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина, яка дозволяє собі публікувати життєрадісні фотографії у той час, як її співвітчизники зазнають горя та втрат.

Відома юристка не стала мовчати та зробила публічне звернення, у якому пояснила, чому дотримується такої позиції, а також розповіла про те, що її спина, виявляється, колись була зламана. У зв’язку з цим Христині недозволено піднімати важкі речі, але вона, як справжня героїня, підіймає вантажі вагою 10 кілограмів.

“Повірте мені, я це дуже добре розумію, інакше я б не робила все те, що роблю вже два місяці по допомозі, я б не носила щодня коробки по 10 кг, коли моїй зламаній спині це категорично робити не можна, і так далі, але жити я не перестану!”, – запевнила вона.

Нагадуємо, що не так давно Володимир давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що не знає, де знаходяться його діти від першого шлюбу. Його колишня дружина Олена Войченко відвезла спадкоємців у невідомому напрямку, скориставшись можливістю. Зірці вдалося попрощатися з дітьми напередодні їхньої поїздки до Умані, але нещодавно Володимир дізнався, що вони за кордоном.

Схожі статті