Дружина Володимира Остапчука Христина зламала спину: жінка більше не може тримати в секреті свій стан

Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина вперше розповіла про свою травму, яка не дає їй жити повноцінно. Всі деталі в нашій статті.

Українські зірки, не з чуток знають, як це, коли тебе критикують під час важких часів. Ті знаменитості, які не розповідають своїй аудиторії про те, що зробили задля України, зазвичай піддаються неймовірному хейту.

У зв’язку з цим деякі вирішують все ж таки присвячувати фанатів у свої подвиги, але деякі продовжують мовчати про те, що вони роблять заради своєї батьківщини.

Дружина Володимира Остапчука Христина зламала спину

Нещодавно була розкритикована друга дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина, яка дозволяє собі публікувати життєрадісні фотографії у той час, як її співвітчизники зазнають горя та втрат.

Відома юристка не стала мовчати та зробила публічне звернення, у якому пояснила, чому дотримується такої позиції, а також розповіла про те, що її спина, виявляється, колись була зламана. У зв’язку з цим Христині недозволено піднімати важкі речі, але вона, як справжня героїня, підіймає вантажі вагою 10 кілограмів.

“Повірте мені, я це дуже добре розумію, інакше я б не робила все те, що роблю вже два місяці по допомозі, я б не носила щодня коробки по 10 кг, коли моїй зламаній спині це категорично робити не можна, і так далі, але жити я не перестану!”, – запевнила вона.

Нагадуємо, що не так давно Володимир давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що не знає, де знаходяться його діти від першого шлюбу. Його колишня дружина Олена Войченко відвезла спадкоємців у невідомому напрямку, скориставшись можливістю. Зірці вдалося попрощатися з дітьми напередодні їхньої поїздки до Умані, але нещодавно Володимир дізнався, що вони за кордоном.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.