Камалія зізналася, що дозволив їй робити престарілий чоловік Захур, поки вони в розлуці: “Дав зелене світло”

Знаменита українська співачка Камалія вперше розповіла інформацію, яка певний час була засекречена. Дозвіл на її розповсюдження дав її чоловік Мохаммад Захур.

Відома українська співачка Камалія, імовірніше за все, сприйняла новину 24 лютого найгірше за всіх. Артистка не приховувала свого болю: вона плакала, кричала, вона зверталася до росіян та благала їх вийти на мітинги. Згодом до її болю додалася тривога за життя її коней, яка врешті-решт таки виправдалася, адже декілька улюбленців артистки відійшли в інший світ.

Її коханий чоловік Захур напередодні забрав двох доньок і рушив у Великобританію, адже володів необхідною інформацією, щоб прийняти рішення у бік евакуації. Натомість Камалія вирішила для себе, що вона буде залишатися на своїй батьківщині і поступилася своїми принципами лише заради дітей, коли мільярдер тиснув на неї майбутнім їхніх доньок.

Камалія зізналася, що дозволив їй робити престарілий чоловік Мохаммад Захур, поки вони в розлуці

Воз’єднання з чоловіком та спадкоємцями відбулося ненадовго, адже Камалія одразу рушила на ряд заходів європейськими країнами, з метою поширити інформацію про те, що відбувається в Україні. А нещодавно дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Ранку з Україною”, в якому поділилася цікавою інформацією про Пакистан.

Виявляється, незадоволення українців діями рідної країни її чоловіка Мохаммада невиправдані. Влада Пакистану не може гучно заявити про те, що підтримує українців, але потайки відправила їм і зброю, і навіть винищувачі. Це була секретна інформація, але Захур дав дозвіл дружині розповісти про це журналістам.

“Дав зелене світло”, — саме так охарактеризувала цей вчинок Мохаммада його дружина, посміхаючись та відчуваючи певну гордість за Батьківщину чоловіка.

Схожі статті