Горбунов розповів про своє ставлення до кумів Потапа та Каменських, які забралися геть з України: “Не впускати їх”

Відома українська телеведуча Юрій Горбунов ваша прокоментував втечу свого кума Потапа з України та його перебування за кордоном, поки колеги зірки роблять усе можливе для України.

Як відомо, близько 5 років тому Олексій Потапенко став хрещеним батьком первістка знаменитого українського телеведучого Юрія Горбунова. Продюсер дуже любить Івасика і постійно тішить його дорогими подарунками та власною увагою.

Втім, в середині зими Олексій забрав кохану дружину Настю Каменських, власну маму і тещу, і забрався геть з України до Іспанії. 24 лютого знаменитості виразили свою солідарність з власною Батьківщиною. Однак, одразу ж стали мішенню для хейтерів, які не шкодували їх у зв’язку з відсутністю в Україні. Особливо дісталося саме Потапу, адже він чоловік призовного віку.

Юрій Горбунов розповів про своє ставлення до кумів Потапа та Каменських, які забралися геть з України

Юрій Горбунов згадав Івана Урганта, Максима Галкіна та Андрія Макаревича
Юрій Горбунов розповів про своє ставлення до кумів Потапа та Каменських

Нещодавно Юрій Горбунов дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому вперше прокоментував поведінку свого кума. А зокрема знаменитість намагався уникати гострих формулювань і максимально м’яко поставився до поведінки хрещеного батька свого сина.

“Олексій з Настею виїхали на тиждень раніше, поїхали у своїх справах і там залишилися. Є ще артисти. Я не маю права нікого звинувачувати – хто поїхав, хто перебуває за кордоном. Знаю про Льоша, скільки він багато робить там, залишаючись за кордоном, для українців: Те саме і Діма Монатик, те саме і Бабкін”

Також Горбунов зізнався, що вважає занадто суворим покарання для чоловіків, які виїхали за кордон, що було прийнято владою України.

“Не пускати їх, на мою думку, це теж неправильно. Бо якщо він за бабки хоче поїхати, то він на фронт не піде. Він шукатиме різні варіанти, як зробити так, щоб не піти, навіть якщо йому прийде повістка. Тому, якщо ти маєш 10 тисяч доларів, щоб виїхати за кордон. Тож випустіть його”

Якщо узагальнити, то Юрій Горбунов прихильник думки про те, що кожний має виконувати свої обов’язки, і тоді успіх буде гарантований.

Схожі статті