Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями: всі секрети виставила напоказ (ФОТО)

Не дарма Тіну Кароль називають поп-дівою української естради. Цього разу артистка виступила в Японії у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами, зачарувавши своєю красою.

Тіна Кароль є однією з тих українських зірок, кого вже давно охрестили іконою стилю. Шанувальники не перестають захоплюватися її бездоганним смаком, який вона регулярно демонструє на сцені.

Зараз артистка робить все, аби допомогти Україні у війні, розв’язаній росією. Героїня статті прославляє Батьківщину на світовій арені, дає благодійні концерти, збираючи кошти на потреби ЗСУ, онкохворих діток силами свого фонду “Полюс тяжіння” і не тільки.

Тіна Кароль позбавилася зайвої ваги і вразила стрункістю
Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями

Цього разу Тіна влаштувала візит до Японії, де виступила на найпопулярнішому модному і музичному заході для жінок “Rakuten Girls Award 2022”. Перед глядачами українська поп-діва з’явилася у неймовірно розкішному патріотичному вбранні — пишній жовто-блакитній сукні з мегарозрізами в зоні декольте і на спідниці.

У себе в Інстаграмі Тіна Кароль виклала серію фото і відео з заходу, які привернули увагу безлічі користувачів мережі. На одному з кадрів артистка позувала, ефектно виставивши ніжку та захопивши своєю красою.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями

Не забула зірка подякувати як дизайнеру, що створив таке патріотичне плаття, так і Японії, яка підтримує Україну у боротьбі з ворогом.

Тіна впевнена, що музика в руках кожного артиста — це зброя, і зараз кожен крок кожного українця — це об’єднаний фронт:

“Ми боремося за право бути господарем на своїй землі”, – написала Кароль.

Поп-діва впевнена, що перемога обов’язково буде на боці України.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.