29-річна Христина Соловій довела, що співає не гірше за Тіну Кароль: душевно виконала гімн перед стадіоном

Христина Соловій популярна співачка, яка прославилася завдяки проєкту "Голос країни". Нещодавно артистка довела, що недарма пройшла школу свого тренера Святослава Вакарчука.

Христина Соловій. Героїня цього матеріалу приковувала погляди і увагу ще з юних літ. Вона була першою, хто прийшов на проєкт “Голос країни” з власною історією про лемківське походження і крайовою піснею.

Взяв її до себе у команду сам Святослав Вакарчук. Проте, варто й зазначити ще й те, що Христина власне сама хотіла до музиканта у колектив.

Завдяки йому вона стала розвиватися й далі. Тепер артистка активно працює сольно. Її нещодавно запросили виконати гімн України на товариському футбольному матчі.

“Україна понад усе. Мала честь виконати український національний славень та підтримати нашу збірну на матчі Україна – Боруссія”, – написала співачка.

У коментарях прихильники похвалили її стиль і манеру виконання, написавши у коментарях:

  • “У мене мурахи по всьому тілу від твого виконання, Христинко! Дуже зворушливо й чуттєво! Слава Україні!”
  • “Заспівала краще аніж Тіна Кароль”
  • “Так красиво, так ніжно! Дякую, Христино!”

Сама ж артистка дуже радіє запрошенню на таку подію. Вона активно з 24 лютого включилася у громадську діяльність. Христина також зробила кілька каверів на відомі радянські пісні, а ще виходила на виступ у футболці на підтримку Маріуполю, брала участь у зустрічах із захисниками.

Нагадаємо, що кліп Соловій “Тримай” став одним з найпопулярніших україномовних відео на YouTube, хоча і був дебютною роботою зірки.

Схожі статті