Слава вдарила в голову: Олена Шоптенко поділилася симптомами зіркової хвороби

Хореограф зізналася, що хворіла на зіркову хворобу.

Днями у програмі “Зірковий шлях”, яка виходить на телеканалі “Україна”, хореограф і колишня учасниця проекту “Танці з зірками” Олена Шоптенко розповіла про початок танцювальної кар’єри. зірка танцювального шоу пригадала, що після перших вагомих успіхів не втрималася і підчепила зіркову хворобу. Це сталося після перемоги у першому сезоні “Танців з зірками “, коли танцівниця була у парі з нинішнім президентом Володимиром Зеленським. Олені Шоптенко на той час було лише 17 років. У випуску “Зіркового шляху” танцівниця поділилася думками про той непростий періоду і розповіла як вона тепер почувається.

У інтерв’ю популярній передачі Олена Шоптенко відверто зізналася. що проводилася жахливо і всюди козиряла статусом зірки. Також відома хореограф розповіла, що тепер зовсім по-іншому розуміє статус зірки. І він аж ніяк не виправдовує її зверхнього ставлення до оточуючих. Танцівниця зазначає, що повернутися до нормального стану їй допомогло усвідомлення того, що свою зірковість краще показувати не ставленням, а якісною роботою і проектами. До реальності Олену Шоптенко повернуло також розуміння того, що завжди знайдеться хтось кращий і їй є куди рости професійно.

Зараз Олена Шоптенко ввдверто зізнається, що з нею дуже непросто. Танцівниця дуже вимоглива до себе та інших і не лише на паркеті чи у тренувальній залі. Проте, за словами хореографа, вона працює над цим і навчається прислухатися до думки інших.

Олена Шоптенко танцює вдома
Олена Шоптенко танцює вдома

Зазначимо, що хореограф та колишня учасниця танцювального проекту “Танці з зірками” перехворіла на коронавірус. Після цього розповіла, що це були останні “Танці з зірками” за її участі. Зірка зауважила, що хвороба остаточно розставила все на свої місця і танцівниця зрозуміла, що прийняла правильне рішення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.