Як виглядає і чим займається 39-річна донька Наталії Сумської: чому акторка роками має утримувати дорослу Дарину

Наталія Сумська - надзвичайно сильна духом жінка. Вона не полишила свою дитину у скруті та почала опікуватися її життям. Що сталося з молодою дівчиною?

Наталія Сумська має непросту долю. Це на перший погляд здається, що вона має все у житті: омріяну роботу, популярність, фанатів та може дозволити розкіш столиці. Втім, насправді, мрією її долю важко назвати.

Дочка Наталії Сумської Дарина
Дочка Наталії Сумської Дарина

Артистці доводиться опікуватися не лише власною родиною та чоловіком, а й допомагати своїй дорослій дочці Дарині та маленькій онучці. Наталія неохоче говорить про цей свій досвід.

Що сталося з Дариною Мамай-Сумською?

Вона була перспективною акторкою, яка народилася у родині кінооператора та зірки театру. З юних років пробувалася також піти стопами матері. Втім, за словами Наталії Сумської, у житті її доньки стався справжній перелом.

Як виглядає і чим займається 39-річна донька Наталії Сумської

Ні, це не пов’язано зі здоров’ям. Дарина рано і трагічно овдовіла. Дівчина не змогла самотужки впоратися з горем. Навіть маленька дитина не розраджувала. Гірко горює молода жінка і зараз.

Як виглядає і чим займається 39-річна донька Наталії Сумської

Мама її не засуджує, але бідкається, що донька дарма полишила роботу:

“Шкода, що вона полишила роботу, свій ансамбль прикордонних військ України. Вона була перлиною в тому колективі. Але, бачите, людина сама обирає свій шлях – вона вирішила відійти, коли вийшла заміж”, – розповіла Сумська-старша.

Нагадаємо, що у Наталії є онучка-підліток, якій пішов 12-й рік. Дівчинку акторка не показує публіці, але наголошує, що сама бабуся опікується всіма її проблемами. На долю зірка не скаржиться, проте, бажає Дарині кращої долі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.