Дружина Сергія Бабкіна Сніжана не пустила музиканта на війну, хоча він рвався: “Сліпий не принесе користі”

Відомий український музикант Сергій Бабкін наразі зі своєю родиною знаходиться за кордоном, але в перші дні повномасштабної війни хотів доєднатися до лав захисників, від чого його від говорила дружина Сніжана.

24 лютого росія розв’язала повномасштабну війну проти українського народу. У ці складні часи кожен робить все від себе можливе, аби наблизити перемогу над ворогом, але не обов’язково безпосередньо на фронті.

Кулінари готують їжу для захисників, переселенців та простих людей, що цього потребують, волонтери забезпечують воїнів необхідними засобами, ціною своєї безпеки вивозять співвітчизників з пекла, збирають гуманітарну допомогу, артисти шоу-бізнесу піднімають бойовий дух українців та беруть участь у благодійних концертах за кордоном.

Сергій Бабкін став одним з тих, хто виїхав з України до Європи, де робить те, що вміє робити найкраще – гастролює і збирає таким чином кошти на потреби Батьківщини. Незважаючи на те, що музикант призовного віку, за законом, як батько трьох неповнолітніх дітей він має право перетинати кордон в умовах військового стану.

Родина Сергія Бабкіна
Дружина Сергія Бабкіна Сніжана не пустила музиканта на війну

Та як з’ясувалося, музикант з перших днів війни хотів піти у тероборону, але дружина не дозволила цього зробити:

“Сліпий Бабкін не принесе країні користі”, – так сказала мені Снєжа, коли я рвався взяти зброю і піти в тероборону, цілком забувши про свої операції”, – розповів Бабкін.

Нагадаємо, у 2021 році музикант переніс кілька операцій на очах, рятуючись від сліпоти. Лікарі виявили у Сергія рідкісну патологію, через яку він втратив 70% центрального зору. На щастя, він своєчасно отримав лікування та залишився зрячим.

Схожі статті