Як виглядає чоловік, якому Тоня Матвієнко народила у 17 дочку: такого красеня полишила заради Мірзояна

Тоня Матвієнко має непросту долю: замість випускного вона, юна тендітна дівчина, відзначала ще один місяць вагітності. Втім, жити довго і щасливо з обранцем ніяк не вдалося.

Кожна дівчина мріє про казку: зустріти гідного чоловіка, кохання з яким буде окриляти, в неї буде велика родина, яка збереться разом на її золоте весілля.

Тоня Матвієнко відверто розповіла, чому старша донька переїхала жити до батька
Як виглядає чоловік, якому Тоня Матвієнко народила у 17 дочку

У Тоні Матвієнко з колишнім так все і починалося. Вона, ще бувши школяркою без тями закохалася у красеня, старшого від себе. Згодом з’ясувалося, що у пари буде дитина. Співачка згадує, що пережила непростий період, адже у її рідній місцині вважається чимось диким, коли 17-річна дівчина носить під серцем малюка.

Коханий, як порядна людина, одружився із майбутньою артисткою. Втім, стосунки не склалися. Пара розлучилася і Тоня зустріла Арсена.

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко?

Зірка ніколи не казала кривого слова у бік колишнього. Навпаки, завжди підкреслювала його чесности. Втім, показувати його фанатам не поспішає, мовляв, у нього своє життя.

Та зрозуміти, що Антоніна була заміжньою за справжнім красенем – не складно. Варто лише поглянути на старшу доньку Уляну.

Чорнява красуня вже стала вищою від мами. Мабуть, татко був справжнім велетнем. Витонченими рисами, звісно, вдалася у неньку, але бездонні очі – точно батькові.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко одружилася з Арсеном Мірзояном у 2016-му році. У подружжя є дитина Ніна, яку назвали на честь легендарної бабусі. Дівчина, схоже на 100% успадкувала талант Матвієнко-старшої. Побажаємо ж щастя родині.

Схожі статті