Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман показала себе в шкільні роки у вишиванці: анітрохи не змінилася (ФОТО)

Відома українська журналістка та дружина інтерв'юера Дмитра Гордона Олеся Бацман показала себе в шкільні роки — майже не змінилася.

Олеся Бацман зайняла місце в серці Дмитра Гордона після його розлучення з Оленою Сербіною, шлюб з якою здавайся найміцнішим. Втім, у 2011-му на вечірку з приводу свого дня народження журналіст з’явився в компанії ефектної красуні — її від представив гостям як свою нову кохану.

Нею виявилася колега Дмитра по цеху — харківська журналістка Олеся Бацман. Вперше вони познайомилися на співбесіді, коли Гордон запропонував їй роботу у власному виданні, однак вона прийняла пропозицію Савіка Шустера стати редакторкою його програми, а до майбутнього чоловіка пішла позаштатною кореспонденткою.

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман зізналася, чи підписували вони шлюбний контракт
Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман показала себе в шкільні роки

В інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” Бацман зізналася, що Дмитро підкорив її своєю харизмою, уважністю, розумом, щедрістю, хоча закоханості з першого погляду не було — почуття прийшли пізніше, романтичні кроки робив саме Гордон. Не бентежила пару і 17-річна різниця у віці.

За словами інтерв’юера, Олеся для нього ідеал жінки — не лише вродлива, а я дуже розумна, з нею завжди знайдеться про що поговорити. В зірковій родині народилася троє дітей, усі донечки — старша Санта, середня Аліса і молодша Ліана.

Дружина Гордона показала себе в шкільні роки

З нагоди Дня вишиванки у своєму Інстаграмі Олеся Бацман виклала архівне фото зі шкільних часів та написала:

“Мій День вишиванки зі школи. “Ой у вишневому саду” співаємо”.

Дружину Гордона на світлині легко впізнати, адже вона майже не змінилася — така ж красуня.

Схожі статті