Андрій Данилко крутить роман з Інною Білоконь? Фанати прогледіли, як красиво залицявся гуморист до колеги

Андрій Данилко та Інна Білоконь - давно працюють разом на одній сцені. Втім, прихильники запідозрили, що зірки мають дещо більше, ніж просто робочі стосунки.

Особисте життя Андрія Данилка – справжня загадка для прихильників. Одинокий та холостий артист часто проявляв ніжності до своєї колеги по номерам про Вірку Сердючку та її маму, Інну Білоконь.

Андрій Данилко крутить роман з Інною Білоконь

У популярній серед молоді мережі, ТікТоці, користувачі опублікували підбірку фотографій, де гуморист не приховує своїх почуттів. Він ніжно притуляється до Інни та навіть цілує її.

Що відомо про сімейне життя Білоконь та Данилка?

Попри те, що зіркам часто приписують роман, Інна – заміжня. Проте, своє серце віддала не Андрію. Собі до пари вона обрала бізнесмена Олега, взяла його прізвище. На відміну від дружини, він веде непублічне життя. Акторка це поважає та зайвий раз намагається не видавати свого обранця. Цікаво, що голова родини не ревнує свою кохану до Данилка. Він знає, що артисти товаришують дуже тривалий час, втім знає, що Інна – вірна дружина та чудова мама.

Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом
Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом

У подружжя народилася донечка Яна. Зараз вона – справжня красуня. Їй трохи більше 20 років. Дівчина зараз навчається та радує маму з татом довгоочікуваними зустрічами.

Що стосується Андрія, він ніколи не був одруженим. Ходили різні чутки про його вподобання у коханні. Втім, всього себе він віддав сцені.

Нагадаємо, що образ Вєрки Сердючки вперше виник на естраді у 1993 році. Псевдонім обрав чоловік для свого персонажу від імені своєї однокласниці Ані Сердюк. Цей факт тривалий час тримав у таємниці.

Схожі статті