35-річний Ігор Ласточкін зізнався, що шкодує про зйомки в комедійних шоу росії після 2014 року: “Дуже соромно”

Актор та гуморист Ігор Ласточкін вперше відверто заговорив про роботу в росії. Шоумен зізнався, що після 2014 року не відмовився від роботи в сусідній країні.

Ігор Ласточкін зараз являється одним із провідних гумористичних акторів в Україні. Він встиг стати зіркою Ліги Сміху, ситкому “Країна У”, а також інших розважальних шоу та серіалів. Відомий Ігор і в росії. Свій творчий шлях він розпочав з гри “КВН” у студентські роки, згодом йому разом із командою вдалося дістатися до телевізійної “Вищої Ліги”, так Ігор почав здобувати свою першу популярність. У 2013 році його команда “Днепр” дійшла до фіналу Вищої Ліги, що буквально зробило його перспективною зіркою.

Команда Днепр, Ігор Ласточкін - третій зліва
Команда Днепр, Ігор Ласточкін – третій зліва

Після цього Ласточкіна запросили зніматися у скетч-комі “Одного разу в росії”, на що він погодився. Зараз актор зізнається, що йому надзвичайно соромно за це рішення, адже цю пропозицію він отримав у 2014 році, коли вже розпочалася російсько-українська війна на Донбасі.

“На початку мені здавалося, що це один із найкращих гумористичних проєктів на пострадянському просторі. Відверто кажучи, я сподівався на цей проєкт, що він переросте у щось дуже круте. Він стартував у 2014 році, але планувався ще раніше”, – розповів Ігор на каналі “Ветерани космічних військ”.

Ігор Ласточкін
Ігор Ласточкін

Шоумен також зізнався, що на початку зйомок він взяв у продюсерів шоу кредит на квартиру, адже саме планував стати батьком, тож відмовитися від подальшої роботи вже не міг. За словами Ласточкіна, це його не виправдовує і зараз йому дуже соромно.

У перші дні повномасштабної війни він писав своїм колегам-гумористам з росії, аби вони розповіли всю правду та закликали свою багаточисельну аудиторію підтримати Україну, проте у відповідь отримав лише мовчання. Ігор додав, що він намагався ще з 2014 року пояснити, що насправді відбувається в його країні, однак його відмовлялися слухати. Зараз він обірвав зв’язки навіть з родичами з росії:

“Я намагався якось уплинути на цих людей, розповісти, що тут відбувається з 2014 року. Уважно мене слухали. Мені так і не вдалося їх переконати. Я вирішив віддати ці гроші і більше там не тусуватися. У мене там є родичі, але я з усіма обірвав зв’язок. Вони тупі, не хочуть думати”, – зазначив Ласточкін.

Схожі статті