26-річна Аліна Гросу показала свою маму в День вишиванки: дві родички-красуні, від яких неможливо відвести очей

Співачка Аліна Гросу в День вишиванки порадувала своїх підписників у соціальних мережах спільними фотографіями з мамою. Щоб побачити ці кадри - читайте далі.

19 травня українці по всьому світу святкували День вишиванки. Цього дня соціальні мережі буквально розквітали від неймовірних фото у різноманітному національному одязі. Не залишалися осторонь і зірки вітчизняного шоу-бізнесу, які також хизувалися своїми улюбленими вишитими сорочками.

Співачка Аліна Гросу на честь свята влаштувала фотосесію разом зі своєю мамою. Артистка приміряла яскраву сорочку, яку доповнила іншими традиційними елементами українського костюму – плахтою, жилеткою та пишним вінком.

Аліна Гросу приміряла вишиванку
Аліна Гросу приміряла вишиванку

Артистка встигла приміряти декілька образів – з блакитною та яскраво-зеленою спідницею. Мама виконавиці, Анна Гросу, також похизувалася яскравою вишиванкою та тендітним віночком з червоних маків. Особливо прихильникам артистки сподобалося фото, на якому вона позувала разом із мамою та бабусею.

Аліна Гросу з мамою та бабусею
Аліна Гросу з мамою та бабусею

Окрім того, Гросу презентувала нову пісню “Кохала”, в відео на яку знялася чи не вся родина зірки:

“В цьому відео брали участь: моя бабуся (матір мами), сама мама, мій рідний молодший братик Михайлик, мої племінники: Ромчик, ще один Ромчик і Кірюша, моя племінниця Софійка, а також дітки наших близьких друзів Дашка і Сашунька. Ми дуже хотіли підійняти ваш настрій, дух і підтримати кожного з вас. В нас надзвичайно гарна, квітуча, щира, міцна і сильна культура, сподіваюсь що хоча б частинку її ми змогли вкласти в цей кліп та пісню!”, – написала Гросу.

Прихильники Аліни з теплом прийняли її нову композицію та відзначили, що відео вийшло неймовірно атмосферним та красивим, у тому числі через яскраві костюми та красиві вишиванки.

Схожі статті