Тіна Кароль у екстравагантному образі побажала гарного дня:запалила, так запалила (ФОТО)

Тіна Кароль вміє привертати увагу не лише образами на "Танцях з зірками".

Нещодавно українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі знімки з чергової фотосесії.

На знімку зірка позує без одягу, зате в довгих розшитих бісером чорних рукавичках. У підписі під фото Тіна Кароль побажала всім хорошого дня.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCE0sGymj-Tx%2F&is_from_rle

Прихильники зірки не залишилися байдужими і наробили компліментів виконавиці. Вони теж побажали співачці гарного дня і назвали її солодкою дівчинкою і красунею.

Це не перший такий знімок відомої зірки української естради. Згодом Тіна Кароль поділилася ще одним знімком, на якому позує в чому мати народила, також побажавши прихильниками таким чином хорошого дня. До того ж, на одному з фан-акаунтів Тіни Кароль у підписі під фото значилося, що світлина приурочена до виходу пісенної трилогії “Знайти своїх”.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFMcwNSDDx8%2F&is_from_rle

Настільки відвертий знімок прихильники співачки точно не оцінили і закидали зірку негативними коментарями і зазначили, що не варто викладати такі світлини.

Остаточно розгнівав фанатів Тіни Кароль останній знімок, на якому співачка позує в ліжку, прикривши одягом лише груди.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGb4nMDB8sm%2F&is_from_rle

У коментарях фанати зірки відверто поцікавилися як до таких фотосесій ставляться батьки співачки та її син Веніамін і чи не соромно їм за таку доньку та маму. Окрім цього фанати попросили Тіну Кароль не виставляти більше такі відверті знімки і нагадали її слова про те, що співачку ніколи не побачать оголеною.

Що ж, далеко не всі кадри відвертих фотосесій варто викладати в мережу. Те, що цінують одні, можуть неоцінити інші. Знімки можна переробити, а от репутацію доведеться довго виправляти.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.