Вагітна зрадниця Регіна Тодоренко опинилася в лікарні раніше строку пологів: сховала обличчя за маскою

Вагітна Регіна Тодоренко після недавнього зізнання у невдалій попередній вагітності опинилася в лікарні раніше строку пологів. Що відомо про стан телеведучої?

З початком війни росії проти України Регіна Тодоренко зайняла мовчазну позицію, незважаючи на те, що вона народилася в Одесі, де зараз знаходяться її рідні та багато друзів. Натомість сама вона давно живе і будує кар’єру в рф, заміжня за росіянином Владом Топаловим і готується народити йому другу дитину.

Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами
Вагітна зрадниця Регіна Тодоренко опинилася в лікарні раніше строку пологів

Саме стосунками з ним Регіна виправдовує своє мовчання — мовляв, не у всіх питаннях вони з чоловіком сходяться, тож заради збереження шлюбу вони наклали заборону на обговорення політики. Водночас з цим Тодоренко закрила українцям доступ до своєї сторінки в Інстаграмі, де продовжує демонструвати звичне життя, наче нічого не відбувається.

Та цього разу скандальна телеведуча виклала фото з лікарні раніше строку пологів, сховавши обличчя за маскою та підкресливши круглий живіт облягаючою сукнею:

“Усім здоров’я”, – написала Регіна.

Вагітна зрадниця Регіна Тодоренко опинилася в лікарні раніше строку пологів
Вагітна зрадниця Регіна Тодоренко опинилася в лікарні раніше строку пологів

Нещодавно Тодоренко зізналася, що це її третя вагітність, а не друга, як вважала публіка. Виявилося, що дружина Топалова перенесла викидень, тож зараз вона робить все, щоб уникати стресу, адже цікаве положення припало на дуже неспокійний період. Ще одна причина для мовчання. Крім неї, мовчать Ані Лорак, MARUV, Анна Сєдокова, Таїсія Повалій і не тільки.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко здобула широку популярність в тревел-шоу “Орел та Решка” українського виробництва. Пізніше їй вдалося побудувати кар’єру блогерки.

Схожі статті