Коли Таюне встигла стати матір’ю і чому про це мовчав Олег Винник: приховати правду не вдалося

Бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника Таюне давно стала матір'ю, але в публічному полі пара цього не розголошувала. Усі подробиці читайте нижче.

Особисте життя повелителя вовчиць Олега Винника оповите суцільними таємницями, адже він його ретельно приховує від настирливих журналістів та численних шанувальниць.

Та земляки артиста видали його з головою, коли в репортажі ділилися спогадами з пишного весілля Олега, яке той зіграв у молодості зі своєю однокурсницею Таїсією Сватко. Саме так насправді звуть Таюне.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Коли Таюне встигла стати матір’ю і чому про це мовчав Олег Винник

За словами колишнього викладача зіркової пари з Канівського училища культури, Винник майже одразу оточив увагою Таю — найскромнішу дівчину на курсі. Доводять це їхні фото з випускного альбому.

Коли Таюне встигла стати матір’ю

Згодом після весілля з Олегом Винником Таїсія Сватко поїхала за чоловіком до Німеччини, куди він вирушив на заробітки. Там талановитому парубку вдалося пробитися на театральну сцену і стати одним з найвпізнаваніших артистів мюзиклів. Саме тоді, коли фінансове становище подружжя значно покращилося, у них народився син.

Коли Таюне встигла стати матір’ю і чому про це мовчав Олег Винник

Подейкують, хлопчика пара назвала Юліаном, він вже дорослий, живе і вчиться в Берліні, де, на думку українців, Винник і Таюне перечікують війну в Україні. Відомо, що у Європі Олег має власну квартиру і студію звукозапису.

Зауважимо, секретність артиста з приводу особистого життя призвела до появи безлічі чуток про його романи з іншими відомими жінками, незважаючи на шлюб з Таюне. Детальніше про справи серцеїда-Винника дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті