Остаточна крапка в стосунках: Ірина Білик зізналася, як колишній чоловік Аслан Ахмадов зрадив та збрехав їй

Знаменита українська співачка Ірина Білик вперше розповіла про зраду та обман її колишнього чоловіка Аслана. Виконавиця не стримує емоцій.

Відома українська співачка Ірина Білик минулого року повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Офіційна причина розриву: тривала розлука.

Спочатку чоловік не покидав Москви через пандемію, але коли з’явилися послаблення, він все одно не горів бажанням побачити рідного сина та дружину. Ірина зрозуміла, що ці стосунки фактично завершені і закрила питання.

Ірина Білик зізналася, як колишній чоловік Аслан Ахмадов зрадив та збрехав їй

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов не може забути Людмилу Гурченко
Ірина Білик зізналася, як колишній чоловік Аслан Ахмадов зрадив та збрехав їй

Не так давно зірка зізнавалася, що її екс-коханий публічно засудив дії російської федерації та втік до Азербайджану. Втім, це виявилося брехнею. Артистка була не менш вражена новиною про його концерт в росії, ніж її фанати. Ірина розлючена, адже він не тільки обвів її навколо пальця, але й зіпсував її репутацію. Про це вона розповіла журналічтам програми “Ранок з Україною”.

“Нащо це було робити? Гроші цей концерт не принесе, якісь пісні Анни Герман, які в цей час майже ніхто не слухає. Він просто таку тінь кинув на мене. У нас спільна дитина. Ви розумієте, що сину потрібен і батько, і мати. Але це ганьба. Для нього просто ганьба. Він нічого мені не сказав, не попередив”, – прокоментувала співачка.

Артистка вважає, що це не тільки підлий вчинок, але ще й недоцільний, адже Аслан, за її розрахунками, нічого не заробить своїм виступом, окрім дурної слави.

Необхідно відзначити, що їхнє перемир’я тривало недовго. Але також варто віддати Білик належне, вона робить усе, аби її син почувався добре.

spot_img

Схожі статті