Дочка Валерія Меладзе виходить заміж: чи планує дівчина запросити на весілля батька-зрадника та коханку Джанабаєву

Дочка співака Валерія Меладзе Софія виходить заміж. Про це розповіла її рідна сестра. Щоб дізнатися деталі зіркового весілля - читайте далі.

Співак Валерій Меладзе, окрім успішної кар’єри, встиг двічі стати багатодітним батьком. Перша дружина Ірина подарувала йому трьох доньок Інгу, Софію та молодшу Аріну. Однак після 25 років шлюбу подружжя заявило про розлучення – артист мав стосунки на стороні та двох позашлюбних синів, яких йому народила екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва.

Після того, як розкрилася правда про зради, Ірина полишила Валерія та почала виховувати доньок самостійно. Меладзе переїхав до москви з Альбіною, яка рік тому подарувала йому третю дитину – доньку Агату. З дітьм від першого шлюбу виконавець зараз спілкується досить рідко, самі дівчата практично не підтримують стосунків з новою обраницею батька.

Валерій Меладзе з дочками від першого шлюбу
Валерій Меладзе з дочками від першого шлюбу

Зараз середня донька Валерія від першого шлюбу, 23-річна Софія, готується до шлюбу зі своїм коханим на ім’я Сава. Пара зустрічається вже декілька років, тож тепер готується до святкової церемонії. Щасливу новину повідомила її рідна сестра у своєму Інстаграм. Сама наречена опублікувала в особистому блозі фото своєї руки з обручкою.

Дочка Меладзе виходить заміж
Дочка Меладзе виходить заміж

Софія поки що не коментує щасливої новини та не говорить, чи буде офіційна церемонія. Тож не відомо, чи запросить вона тата разом з його новою дружиною чи ні. Зіркові батьки дівчини також зберігають мовчання та нічого не говорять з приводу весілля дочки.

Додамо, що страша донька екс-подружжя Інга вийшла заміж у 2017 році за марокканського журналіста. Однак через 2 роки пара подала на розлучення. Причиною стала відстань – дівчина не змогла жити в чужій країні, а чоловік не хотів переїздити до москви.

Схожі статті