Як виглядають всі жінки Огіра, які до останнього ділили його серце з Тіною Кароль: поп-діві довелося змиритися

Покійний чоловік Тіни Кароль до зустрічі з нею мав вельми бурхливе особисте життя. Як виглядають усі колишні Євгена Огіра, дізнайтеся в нашій статті.

Покійний чоловік Тіни Кароль Євген Огір до зустрічі з нею встиг побувати у шлюбі і навіть стати батьком. Що цікаво, цей досвід подарували йому дві різні жінки.

Також друзі продюсера розповідала журналістам про кохану, яка розбила йому серце та не вірила у майбутні успіхи, втім про неї пресі майже нічого невідомо.

Євген Огір зі своїм першим коханням Оксаною
Євген Огір зі своїм першим коханням Оксаною

Як виглядають всі жінки Євгена Огіра

Дружина Дарина була колегою Євгеном. Вони ділили не тільки побут, але і спільні амбіції. Втім, дівчина була зовсім не готова присвячувати себе родині, тож інтереси молодих людей поступово почали відрізнятися. Врешті-решт, на тлі бажання стати батьком Євген вирішив розлучитися.

Як виглядають всі жінки Євгена Огіра

Згодом первістка Євгену подарувала зовсім інша жінка, але з нею він так і не наважився одружитися. Хлопчика він любив, і навіть після смерті дитина приїжджала у гості до братика Веніаміна, де в нього навіть було власне ліжко.

На порозі смерті Євген не забув про свою кохану дружину Дарину, яка, насправді, не пішла з його серця. Перебуваючи в лікарні в Німеччині, він попросив у своєї дружини Тіни, щоб вона покликала Дарину, і вона це зробила, переступивши через себе.

Жінка одразу ж приїхала, але бути присутньою при розмові Євген Тіні не дозволив. Співачка знаходилася за дверима палати.

А після смерті чоловіка на неї чекав дуже неприємний сюрприз: мати сина Євгена почала судитися з нею за майно і навіть хотіла відсудити в неї декілька пісень. На щастя, конфлікт вдалося врегулювати.

Схожі статті