Онука Софії Ротару показала їхнє з нареченим-багатієм 9-місячне маля, про яке мало хто знає: давно є про кого дбати

Онучка легендарної української співачки Софії Ротару Соня вперше за довгий час показала, свого маленького песика, якого їй подарували батьки.

Єдина онучка Софія Михайлівна Ротару Соня з пелюшок мала розкішне життя. Дівчина рушила на навчання до Великобританії, де отримала блискучу освіту, а згодом перебралася до Сполучених Штатів Америки, де на даний момент проживає разом зі своїм нареченим, бізнесменом Денисом Жадановим.

Про особисте життя дівчина говорити не любить. Про майбутнє весілля також не розповідає, хоча відзначила, що цей день наступить нескоро через її високі сімейні стандарти.

Онука Софії Ротару показала їхнє з нареченим-багатієм 9-місячне малятко

І хоча Євдокименко знаходиться вельми далеко від своєї зіркової родини, їх є про кого піклуватися. У дівчини є два песика.

Молодший з них був подарований моделі минулого року, коли вона проводила час разом зі своєю сім’єю. Цуцик був жіночої статі і отримав прекрасне ім’я Голді, яке пасує їй через золотистий колір. Нещодавно підписники поцікавилися у дівчини, який на даний момент вік у собачки.

Онука Софії Ротару показала їхнє з нареченим-багатієм 9-місячне малятко. Скріншот особистої сторінки моделі

Однак Соня Євдокименко не тільки відповіла на питання, але і показала, як цуценя виглядає на даний момент. Малятко помітно підросло, і вочевидь, не особливо полюбляє послуги грумера.

Варто відзначити, що на літо Соня разом з нареченим перебралася з Нью-Йорку до Лос-Анджелесу, але своїх улюбленців забрала з собою попри складність транспортування тварин літаком. Однак старша собака Софії долала і не такі відстані, адже приїжджала навіть у гості до зіркової бабусі.

Схожі статті