Поки ховався, зістарився: Влад Яма вийшов на зв’язок і ошелешив зовнішнім виглядом після тримісячної відсутності

Знаменитий український хореограф Влад Яма вперше за довгий час поділився свіжими кадрами. Як виглядає танцюрист та чим збирається займатися?

Знаменитий український хореограф Влад Яма ретельно приховує своє місцезнаходження. На початку війни здавалося, що вони з дружиною та сином перебували у заміському будинку. Втім, є висока імовірність, що насправді кадри були архівними.

З тих пір танцюриста жодного разу не показав, де та як вони живуть з сім’єю. Це виглядає як мінімум дивно з огляду на того, що раніше Влад був неймовірно активним у соцмережах і години не міг прожити без сторіз.

Влад Яма вийшов на зв’язок і ошелешив зовнішнім виглядом після тримісячної відсутності

Як і Олега Винника, Влада підозрюють у тому, що він таємно виїхав за кордон. На жаль, в Україні за великі гроші можуть допомогти виїхати в Європу, але ця пригода може дорого обійтися.

Наприклад, не так давно були спіймані Руслан та Анатолій Євдокименко (син та онук Софії Ротару). Чоловіки намагалися перебратися до іншої країни через воду на саморобному плоту. Зіркових спадкоємців затримали, а згодом відпустили. Яке покарання на них чекає, досі невідомо, але правоохоронні органи не обіцяють нічого хорошого.

Тим не менш, нещодавно Влад все ж таки вийшов зв’язок.  Програв поцікавився у своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чи хочуть вони брати в нього уроки онлайн.

Влад Яма вийшов на зв’язок і ошелешив зовнішнім виглядом після тримісячної відсутності. Скріншот особистої сторінки зірки

Вочевидь, зірка втомився сидіти без роботи і вирішив знайти спосіб заробляти і надалі. Також він показав, як виглядає. Можливо справа в тому, що чоловік зрадив традиції та не використовував маску в Інстаграм, але в кадрі помітно, що у чоловіка велика кількість зморшок та дуже стомлений вигляд.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.