36-річна Оля Цибульська подає на розлучення? Зірка, затуляючи обличчя, поділилася емоціями: “Шукав причини”

Популярну артистку Олю Цибульську часто підозрювали у романах. Втім, завжди зірка приховувала свої справжні стосунки і, власне, законного чоловіка.

Оля Цибульська. Яскрава співачка, яка зарекомендувала себе ще на “Фабриці зірок”, швидко набрала популярність. Проста, щира, невимушена, вона швидко знайшла свою аудиторію. Втім, найбільш цікавим для фанатів також лишається таємниця особистого життя артистки. Відомо, що офіційно вона заміжня, але після дуетної співпраці з Дзідзьо, існує версія про романтичні стосунки співаків.

36-річна Оля Цибульська подає на розлучення?

Та нещодавно знаменитість озадачила публіку несподіваним одкровенням. Оля поділилася такими думками у сторіз:

“Кажуть, мрії збуваються. І матеріалізуються. Якщо вони зупинились чи рухнули – значить ти перестав мріяти, шукати. Чи постійно шукав причини для жалоб на реальність. Треба знайти енергію і нову мрію. І бути тут та зараз, а не чекати кращого, бо життя одне. Його сенс – жити”, – написала Цибульська

Свій філософський текст вона опублікувала під загадкове відео з надзвичайно сумним виразом обличчя.

Що відомо про шлюб Цибульської?

Як би того не прагнула співачка, правди про шлюб не вдалося приховати. Дізналися у мережі про законного обранця із його декларації. Виявляється, артистка вийшла заміж за впливового чоловіка. Вона є у шлюбі за колишнім депутатом Радивилівської міської ради Сергієм Грисюком.

Нагадаємо, у пари є син Нестор. Він народився у 2015 році. У татковій декларації його записали за прізвищем батька. Сама ж Оля значиться там, як Цибульська-Грисюк.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.