Знайшлася покинута дружина Дана Балана, яка народила сина: що Тіна Кароль не знала з біографії молдавського мачо

Біографія Дана Балана цікавить публіку не так, як його особисте життя до Тіни Кароль. З'ясувалося, що у молдавського мачо була дружина, яка народила йому сина.

Дан Балан є доволі відомим артистом з безліччю фанатів по всьому світі, однак водночас з цим він достатньо таємничий, коли мова заходить про особисте життя. Єдине, чим молдавський мачо ділився відкрито — спогадами про перше кохання.

Вперше по-справжньому майбутня зірка закохався у 16 років в однокласницю. Між підлітками почалися стосунки, але випробування відстанню вони не витримали — коли Дан переїхав до Ізраїлю, пара розійшлася.

Вже здобувши популярність Балан зустрічався з подругою своєї сестри Христиною Руссу. 5 років вони були разом, однак завершилося все скандальним розривом, оскільки він активно обговорювався молдавською пресою.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Знайшлася покинута дружина Дана Балана, яка народила сина

Знайшлася покинута дружина Дана Балана

Єдиною офіційною дружиною молдавського мачо називають румунську модель Еллу Крупеніну. Подейкують, що згодом після весілля у пари з’явився спільний син Алан, та від розлучення це їх не втримало. Сімейне життя Дана і Елли протривало з 2004 по 2009.

Знайшлася покинута дружина Дана Балана, яка народила сина

Оскільки офіційно цих фактів Балан не підтверджує, фанатам залишається лише здогадуватися, де правда, проте, за чутками, шлюб розпався через ревнощі і недовіру Крупеніної.

Що відомо про роман Тіни Кароль і Дана Балана

Тривалий час Дану Балану приписували романтичні стосунки з поп-дівою української естради Тіною Кароль. Все тому, що вони не ховалися від камер проєкту “Голос країни”, коли фліртували на своїх тренерських кріслах.

Детальніше про це дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті