51-річний Юрій Горбунов вразив зізнанням про те, що обов’язково зробить після закінчення війни: “Дітей”

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов вперше заговорив про те, чим буде займатися, коли закінчиться війна. Усі деталі в статті.

Юрій Горбунов — не просто професіональний журналіст та цікава людина, а ще й зразковий сім’янин.  Глядачам щиро цікаво, як йому вдається зберігати гармонію у стосунках з неймовірно популярною дружиною Катериною Осадчею, а також бути хорошим батьком при неймовірно завантаженому графіку. Але пара не тільки не зупиняється на досягнутому, але й планує ще одне поповнення.

Не так давно зірки серйозно обговорювали з журналістами можливість усиновлення дитини. До того ж Юрій неодноразово говорив про те, що дуже хоче донечку.

Юрій Горбунов вразив зізнанням про те, що обов’язково зробить після закінчення війни

Юрій Горбунов згадав Івана Урганта, Максима Галкіна та Андрія Макаревича
Юрій Горбунов зізнався, що буде робити, коли все закінчиться і він повернеться до звичайного життя

Нещодавно телеведучий знову поспілкувався з журналістами програми “Життя відомих людей”, але на цей раз говорив не про те, чим займається зараз, а про те, що чекає на його сім’ю, коли закінчиться війна. Мрії Юрія пов’язані саме з родиною, адже найбільше за все він хоче провести час разом зі своїми дітьми, бачити, як вони засинають, знаючи, що їм нічого не загрожує.

“Коли закінчиться війна, я мрію, щоб ми всі разом зібралися вдома, повечеряли, і я на ніч купав дітей”

Варто відзначити, що Юрій та Катерина опинилися у епіцентрі подій, адже бачили бомбардування власними очима, а їхній старшенький дуже сильно налякався та плакав.

Катерина одразу зібрала валізи та евакуювалася разом зі спадкоємцями. Лише нещодавно Юрій розповів, яким саме був їхній маршрут. Спочатку Катя ховалася у батьків, але потім зрозуміла, що і там для них небезпечно, тому перебралася до західної України.

З якоїсь причини Горбунов не квапився розповідати усій Україні, де знаходиться його дружина, можливо, боючись за її спокій у такі неспокійні часи. Але правду він розповів лише після того, як Катя повернулася разом з дітьми до Києва. Зараз вона активно займається волонтерством, а також розшукує зниклих людей.

Схожі статті