Зрадливі поцілунки: дружину мільярдера Камалію “продинамили” після того, як вона припала до губ іншого чоловіка

10 років тому знаменита українська співачка Камалія публічно цілувалася з Філіпом Кіркоровим на сцені, а тепер поп-король не бажає розмовляти з нею.

Знаменита українська співачка колись була хорошою подругою Філіпа Кіркорова. Їхні взаємо не були настільки близькими, що артисти дозволяли собі цілуватися в губи прямо на сцені, а чоловік співачки Мохаммад реагував на це вельми спокійно. Журналісти навіть якось поцікавилися у бізнесмена, чи ревнує він, на що він відповів однозначно — ні, не ревнує.

Дружину мільярдера Камалію продинамили після того, як вона припала до губ іншого чоловіка

Дружину мільярдера Камалію продинамили після того, як вона припала до губ іншого чоловіка

Однак, усі глядачі добре розуміють, що шоу-бізнес — сфера оманлива та наповнена зрадниками. Коли розпочалася війна Камалія звернулася до Філіпа Кіркорова з проханням заявити про своє несхвалення війни в Україні, але товариш співачки не відреагував. Дарма, що їх поєднували спільні корпоративи, дні народження, обійми та цілунки.

“Він на мене підписаний. Я на нього теж підписана. І в Instagram, і в Facebook. Усі дивилися мої ефіри. Він ніяк не відреагував. Цілком ніяк. Пізніше я написала. Вислала фото. Теж нічого. А зараз я взагалі не можу знайти у своїх контактах його телефон. Я не знаю чому. Просто зник”, – сказала Камалія у програмі “ЖВЛ”.

І якщо Камалія дуже стримано відгукується про поведінку Філіпа Кіркорова, інші зірки його ніяк не шкодують, адже розуміють що означає ця зухвала позиція. Зокрема Ірина Білик публічно заборонила йому виконувати свої пісні, чим він захоплювався декілька останніх років. А після його витівки з підтримкою Віктора Медведчука все взагалі стало добре ясно.

Схожі статті