“Я схожа на мільйонера?”: донька Сніжани Єгорової, Стася Ровінська, не схотіла надавати авто ЗСУ – у чому причина?

Донька Сніжани Єгорової заслужила велику прихильність глядачів та повагу через свої погляди. Втім, нещодавно у мережі дуже суперечливо висловилася стосовно допомоги ЗСУ.

Сніжана Єгорова та її донька Стася не поділяють спільних поглядів. 29-річна ведуча активно просуває патріотичні погляди і не соромиться зізнаватися у любові до своєї держави. Проте, нещодавно у життя зірки прийшло несподіване прохання, яке вона категорично відмовилася задовольняти.

Ровінську у коментарях знайома попросила передати особисте авто знаменитості на потреби ЗСУ, адже улюблениця глядачів виїхала з України. Втім, це викликало обурення у самої дівчини.

“У мене троє маленьких дітей, я в чужій країні, поки без роботи. Я схожа на мільйонера? ЗСУ моя родина допомагає з самого початку чим може”, – написала артистка у сторіз.

Донька Сніжани Єгорової, Стася Ровінська, не схотіла надавати авто ЗСУ

Стася відстоює себе, адже не раз ділилася з прихильниками новинами про те, як вона не один раз збирала допомогу для наших захисників:

“Зібрали вже третю допомогу для наших воїнів і вона вже на шляху до них! Бронежилети, пластини, захисний одяг, дрони!
Усе це близько 8000 €. Це високоякісна професійна амуніція і техніка для наших хлопців, з якою їм буде легше воювати і залишатися живими і здоровими!”

Нагадаємо, що й активно до зборів та закупок долучається і коханий знаменитості. Навіть вибравшись зараз закордон, подружжя хоче продовжити допомагати выйськовим. Цікаво, що мама Стасі, Сніжана Єгорова, її жодного разу за активність та небайдужість не відзначила. Ходили навіть чутки, що зірки не спілкуються між собою.

Схожі статті