Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка: україночка, яка перевершила красою Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк особливої таємниці зі свого особистого життя не робить, але й не афішує його. Подивіться, як виглядає його перша дружина.

Ігор Кондратюк вже давно заробив собі авторитет професіонала своєї справи з активною громадянською позицією, який не цурається різких висловлювань з того чи іншого приводу. Але для рідних він стає турботливим і люблячим, а зробили його таким діти і кохана дружина.

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка

Першою і єдиною дружиною Ігоря Васильовича є українка на ім’я Олександра Городецька. З нею продюсер познайомився на роботі і закрутив службовий роман. Було це за часів кар’єри телеведучого на каналі “Інтер”:

“Ми працювали разом. Придивлялися одне до одного і врешті закохалися”, – коротко розповідав Кондратюк в інтерв’ю.

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яка перевершила Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко

За його словами, майбутня дружина підкупила своєю легкістю у відношенні до життя. По натурі і Олександра, і Ігор — лідери, це викликає деякі труднощі, але вони обидва поважають думку одне одного і нічого не роблять, не порадившись. Як з питань звичайних побутових моментів, так і виховання дітей.

Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою на вершині Говерли
Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яка перевершила Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко

У зіркової пари троє спадкоємців. Найстарший Сергій захопився режисурою, хоча освіту отримував на економічному факультеті, звідки відрахувався ще на 2 курсі. Середній син Данило пристрасті до телебачення не виявив, а їхня молодша донька Поліна вчиться у Великобританії.

Попри статус сім’янина, Кондратюку, до речі, приписували романи з іншими жінками. Серед них — зрадниця Оксана Марченко і переможниця “Х-Фактора” Аіда Ніколайчук.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.