Ось чому Наталія Могилевська залишається в Україні: артистка вперше розповіла про свого коханого чоловіка

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вперше розповіла про свій новий роман. Ось чому знаменитість залишається в Україні попри війну.

В ефірі програми “Ранок з Україною” Лілії Ребрик вдалося почути сенсацію з вуст Наталії Могилевської — вона більше не самотня. Співачка у подробиці не вдавалася, але розповіла, що увесь цей час проводить разом з коханим — він всюди її супроводжує і захищає, адже зірка їздить з концертами у доволі неспокійні місця, які знаходяться під прицілом ворога:

“Мені з ним, як у моїй пісні, і смерть не страшна. Але я вважає, що під час війни всі історії кохання недоречні. Нашу історію ми обов’язково розкажемо, але вже після війни”.

Наталія Могилевська привселюдно зізналася в коханні чоловіку, який молодший за неї на 15 років
Наталія Могилевська заінтригувала новим романом і коханим чоловіком

Крім того, героїня статті не приховує бажання стати мамою, адже дітей у неї так і не з’явилося. Зараз Наталка багато часу проводить в дитбудинках, допомагає діткам, авони вже зустрічають її з криками: “Мамо!”:

“У мене 43 дитини, яким ми даємо все, що є в наших силах — їжу, одяг, ліки, підтримку… З ними, безумовно, дуже хотілося б, але не знаю… Поки про це не говоритиму”, – заінтригувала співачка.

Нагадаємо, єдиним офіційним чоловіком Могилевської був бізнесмен Дмитро Чалий, за якого вона вийшла заміж у 2004-му, а вже у 2005-му пара розлучилася. Наступні серйозні стосунки артистка зав’язала з Єгором Долініним, проте після п’яти років цивільного шлюбу їхні шляхи розійшлися.

Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір'ю
Наталія Могилевська заінтригувала новим романом і коханим чоловіком

Приписували Могилевській романи з кулінаром і суддею шоу “МастерШеф” Ектором Хіменесом-Браво, хореографами Раду Поклітару та Владом Ямою, мільйонером Олегом Рижовим. Цим зайняте серце артистки сьогодні — шанувальникам залишається лише здогадуватися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.