45-річний Максим Галкін почав коштами допомагати знедоленим українцям: хто першим отримав поміч від зірки?

Максим Галкін - популярний гуморист, який цього року полишив свій замок, через підтримку України. Разом з родиною артист виїхав до Ізраїлю та повідомив важливу новину.

Максим Галкін здивував всіх рішенням про від’їзд з росії. Чоловік різко і негативно поставився до дій свого уряду та почав активно підтримувати Україну. За це його почали зневажати його ж співвітчизники. Люди скандалили через його афіші, а колишні колеги не впускали можливості публічно висловити свій негатив у бік чоловіка Алли Пугачової.

Нині артист зробив сміливу заяву: він грошима підтримає наших знедолених громадян, які мусили полишити свої домівки. Максим розповів, що перераховує кошти у фонд для біженців з України.

“Я представлятиму фонди, яким я допомагаю. Один з таких Austrian Aid Community Якщо у вас з’явиться можливість і бажання – допоможіть біженцям з України через цей фонд”, – поділився новиною артист.

Цікаво, що не лише цим обмежується Галкін. Він не полишив улюбленої справи навіть закордоном та продовжує давати свої концерти. Як виявилося, виступи у Тель-Авіві та Хайфі були благочинними. Гуморист віддав частку коштів з продажів квитків саме нашим громадянам. Чоловік наголосив, що його глядачам буде приємно, адже вони прийдуть не лише розвіятися, а й допомогти добрій справі.

Нагадаємо, Максим одружився з Аллою у 2011 році. Весілля вразило всіх прихильників здебільшого через різницю у віці молодят. У 2013 році у подружжя народилися двійнята Ліза та Гаррі. Малюків народила сурогатна матір, але лікарі допомогли зробити так, що карапузи успадкували гени обох батьків.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.