Подвійний пасадобль Надії Мейхер та Дар’я-рятувальниця: шокуючий 9-й ефір

Після ефіру емоції зашкалюють.

Цей ефір став одним з найспекотніших за весь сезон “Танців з зірками”. Темою випуску був “вечір тріо”, тож пари відірвалися на повну.

Найбільше пішла у відрив екс-учасниця гурту “ВІА Гра” Надія Мейхер, станцювавши запальний пасадобль відразу з двома партнерами, Кирилом Васюком та Даніелем Самлемом. Відео їх виступу з’явилося на офіційному ютуб-каналі проекту “Танці з зірками”. А фрагмент танцю виклали на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Під фрагментом виступу на офіційному інстаграм-каналі шоу прихильники пари висловили захоплення Надією Мейхер і лишилися під сильним враженням від виступу. У коментарях фанати поділилися сильними враженнями від виступу тріо, яке відкривало 9-й ефір танцювального шоу.

Глядачів, суддів та ведучих вразило також зізнання акторки Дар’ї Петрожицької і її рішення піти з проекту “Танці з зірками” добровільно. Учасниця пояснила це тим, що втомилася, адже крім репетицій вона на час проекту не припинила зйомки у серіалі “Папік”.

Таке прохання Дар’я Петрожицька озвучила після оголошення результатів ефіру. Таким чином пара врятувала дві пари номінантів від вильоту з проекту.

Під фрагментом з висловлюванням акторки прихильники пари лишили багато коментарів підтримки. Фанати пари зрозуміли мотиви чому Даша пішла з проекту сама і не пропустили нагоди показати зуби з проводу 10 балів Ользі Фреймут від Катерини Кухар. А дехто зпропонував влаштувати перезавантаження і відправити на паркет Влада Яму і Катерину Кухар, а у суддівське крісло помїсадити Олену Шоптенко, Дмитра Дікусара і Женю Кота.

Чим ще шокують “Танці з зірками” невідомо, али точно знаємо, далі буде ще цікавіше.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.