Коли Соломія Вітвіцька встигла стати мамою і чому про це мовчала: ведучій ТСН приховати правду не вдалося

Знаменита українська журналістка і телеведуча Соломія Вітвіцька не дуже щедра на подробиці свого особистого життя. Коли ж зірка ТСН встигла стати мамою?

Соломія Вітвіцька — невід’ємна частина колективу телеканалу 1+1 з 2008 року. Свою роботу на “плюсах” вона розпочала як кореспондентка ТСН і досі продовжує працювати ведучою новин.

Фанатів цікавить не лише професійне, а й особисте життя улюбленої зірки. 8 щасливих років Соломія прожила у шлюбі з вже колишнім чоловіком Владом Кочатковим. Неймовірної краси весілля пари не залишило байдужих, однак коханням на все життя їхня історія не стала. На початку 2021-го пара повідомила про розлучення.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Коли Соломія Вітвіцька встигла стати мамою і чому про це мовчала

Спершу Вітвіцька не порушувала цю тему в інтерв’ю, але згодом зізналася, що причиною завершення стосунків стало те, що її чоловіку було некомфортно бути з дружиною, яка є публічною людиною. Як зізнавалася журналістка, це стало несподіванкою навіть для неї, адже особисто Влад їй про це ніколи не говорив, а сама вона вважає, що коханий навпаки має пишатися, якщо його жінка успішна.

Коли Соломія Вітвіцька встигла стати мамою

При розлученні парі не довелося боротися за опіку над дітьми, оскільки батьками вони не стали. Але мамою Соломію вже можна назвати — ще у шлюбі з Кочатковим вона похрестила сина співачки Світлани Тарабарової Івана, тож тепер у ведучої є синочок.

Соломія Вітвіцька з похресником та кумами
Соломія Вітвіцька з похресником та кумами

Та Іван — не єдиний похресник Вітвіцької. Виявляється, вона вже сім разів ставала хрещеною:

“Мої три куми — багатодітні матусі, тому коли ми зустрічаємося, дітей біля нас дуже багато”, – розповідала зірка в інтерв’ю.

Коли Соломія Вітвіцька встигла стати мамою і чому про це мовчала
Коли Соломія Вітвіцька встигла стати мамою і чому про це мовчала

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.