Екс-дружина В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська чесно розповіла про свій синдром: “90 днів не пройшли безслідно”

Екс-дружина українського боксера В'ячеслава Взелкова та фітнес-тренерка Марина Боржемська чесно розповіла про свій синдром, який розвинувся під час війни.

Марина Боржемська після скандального розлучення з В’ячеславом Узелковим самотужки порається з двома дітьми і робить все для їхньої безпеки в умовах війни. У своєму Інстаграмі фітнес-тренерка розповіла, якими для неї особисто були ці 90 днів з початку повномасштабного російського вторгнення:

“Пройшло 90 днів війни. 3 місяці. Від цієї думки неймовірно важко та страшно. Ми перейшли в стадію, коли розуміємо, що минулого життя вже не буде. Старе не повернути. Потрібно будувати нове. Яким воно буде — вирішувати нам. І саме ми зможемо його відбудувати. Я зрозуміла, що можу себе організувати під час загальної паніки. Як в перший день війни телефонувала близьким, щоб спокійно обговорити як нам далі діяти”.

Марина Боржемська посивіла на війні
Екс-дружина В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська чесно розповіла про свій синдром

Марина дуже вдячна українським захисникам, завдяки яким вона може спати спокійно, але безслідно все не не пройшло:

“Я розумію, що знаходжусь не в найгіршій ситуації. Дякувати ЗСУ, у мене всі живі та здорові. Наразі можу спати спокійно та вже навіть у піжамі. 90 днів не пройшли безслідно. У нас ще довго будуть проявлятися різні синдроми. От як “синдром того, хто вижив”. Ти не можеш себе звинувачувати, що в тебе все добре, поки хтось до сих пір сидить у підвалі, метро чи бомбосховищі, хто знаходиться на окупованих територіях і чекає повернення в країну. Але так склалося. І потрібно дякувати всім, що так склалося, адже життя у тебе одне”.

Також Боржемська наголошує на тому, що необхідно не забувати підтримувати воїнів як морально, так і матеріально — це допоможе якнайшвидше повернути кожен шматочок нашої рідної України.

Схожі статті