38-річна Джамала полишила Україну, чоловіка та у Нью-Йорку розповіла правду про нелегке рішення: “Особливо важко”

Популярна співачка Джамала ошелешила прихильників новиною про те, що полишила Україну. Зараз зірка у США, звідки в Інстаграмі поділилася своєю долею.

Неймовірна артистка Джамала давно заслужила гідну репутацію серед наших співгромадян та далеко закордоном. Співачка підкорила всю Європу піснею “1944”, у якій лірично розповіла про трагедію кримських татар. Цього року вона також не лишилася осторонь від проблем держави та українців. Зірка допомагає своїм талантом розповідати про ситуацію в Україні й збирати кошти на поміч знедоленим.

Як виявилося, зараз знаменитість поїхала за океан. Вона опинилася у Нью-Йорку, де й поділилася емоціями стосовно війни на Батьківщині. Без гриму, майже заплакана вона повідала про свої переживання:

“Ці останні дні мені особливо далися важко, можливо тому, що я не готова була усвідомити, що вже три місяці в нашій країні триває жорстока війна”

38-річна Джамала полишила Україну

Як виявилося, візит у Штати для Джамали був фактично робочим. Вона ще на початку конфлікту не хотіла лишати ані дім, ані коханого, ані дітей.

“У Нью Йорку брала участь у Global Citizen Now: виступ та відкрите інтерв’ю. Фіналом став захід у Carnegie Hall. Найкращі музиканти Нью-Йорку зібралися, аби зібрати кошти на медичні потреби України”, – розповіла деталі своєї подорожі артистка. 

Нагадаємо, що артистка представляла нашу країну на пісенному конкурсі “Євробачення” у 2016-му році. Зірка справедливо здобула перемогу та стала другою артисткою, яка привезла кубок вдруге у Київ. Джамала також брала участь у “Голосі країни” у якості тренерки.

Схожі статті