Камалія зізналась, що живе з донькою чоловіка Захура, яка одразу не злюбила її: для мами зірки місця не знайшлось

Знаменита українська виконавиця Камалія вперше розповіла, де проживає після евакуації з України. Співачка була вимушена переїхати до падчерки.

Багато років тому в інтерв’ю для Алли Крутої Камалія розповіла, що в неї не складаються стосунки з падчеркою. Донька від попереднього шлюбу Мохаммада Зухура Таня не була в захваті від мачухи. Тоді журналістка припустила, що дівчинка ревнує свого батька, не знаючи, що насправді на той момент Таня була дорослою жінкою, яка була молодша за свою мачуху лише на 6 років.

Камалія зізналась, що живе з донькою чоловіка Захура, яка одразу не злюбила її

Найбагатша співачка України Камалія вже готується до співів у Німеччині
Камалія зізналась, що живе з донькою чоловіка Захура, яка одразу не злюбила її

З тих пір пройшло не мало часу, і коли у двері зіркового подружжя постукалася війна, Таня ласкаво відкрила свої обійми для сімейства. Нещодавно співачка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше заговорила про те, де вони разом з мільярдером проживають у Великобританії.

Вражає той факт, що чоловік не орендує житло для своєї сім’ї, через що його теща не може приєднатися до них і продовжує жити в Києві.

“Їй нема куди приїхати. Нас тут 16 людей, і немає місця зовсім. Ми живемо не в себе в будинку, а в доньки і сина Захура від першого шлюбу. Тут ще й Захура родичі, які 8 років тому тікали з Донецька до Києва, а коли і там почалась війна – сюди. Тепер вони з нами тут, у Лондоні. У нас тут дуже багато людей”, – поділилася вона в інтерв’ю журналістам телеканалу “Україна”.

Інна Петрівна не захотіла їхати разом з донькою, тому що вважає за необхідно залишатися та захищати свою країну. А тепер їй немає куди евакуюватися.

Необхідно відзначити, що Таня вже давно заміжня, тому носить прізвище Рашид. Ще більше дивує той факт, що разом з сім’єю проживає її брат Арман, який є дорослою людиною.

Схожі статті