“Не дай боже перетнемося за лаштунками”: Потап з Іспанії почав погрожувати Миколі Баскову та Олегу Газманову

Український музикант і продюсер Потап опублікував в особистому блозі фотографії російських артистів та звинуватив їх у продажності та зраді.

Олексій Потапенко разом зі своєю дружиною Настею Каменських запланували в лютому спільний відпочинок в Іспанії, на який вони також запросили своїх мам. Так склалося, що саме під час їхньої відпустки росіяни розпочали повномасштабне вторгення на території України. Через бойові дії на їхній Батьківщині Потап, Настя та їхні рідні вирішили залишитися на тимчасовий прихисток у Європі.

Однак зіркове подружжя не сидить, склавши руки. Каменських щотижня виступає на благодійних концертах, зібрані кошти з яких вона передає на потреби захисників України або переселенцям. Разом із Потапом вони підтримують співвітчизників інформаційно — маючи блоги з великою аудиторією пара щодня публікує важливу інформацію з фронту, а також новини для українців.

Потап і Настя Каменських в Іспанії
Потап і Настя Каменських в Іспанії

Нещодавно Олексій у своєму блозі опублікував світлину з російськими виконавцями, які підтримують бойові дії в України, а також путінський режим у цілому. Серед представників російського шоу-бізнесу, які попали в немилість до Потапа опинилися Олег Газманов, Лариса Доліна, Григорій Лепс, Надія Бабкіна, Микола Басков, Олександр Маршал.

Потап також наголосив, що частина з них має українське коріння: Доліна — одеситка, а Басков мав звання народного артиста України, яке йому вручав особисто Віктор Янукович. Продюсер пообіцяв, що якщо йому доведеться зустріти їх одного разу, він не обіцяє тримати себе в руках:

“Я обіцяю вам, що якщо не дай Боже ми десь перетнемося за лаштунками, на звання не подивлюся. Відповідатимете за те, що відкрито підтримали вбивства та насильство над іншими людьми”,
– пригрозив репер.

Схожі статті