Зіркові чоловіки, які існують лише на словах: кого приховують Алла Мазур, Оля Цибульська, Аніта Луценко та інші

Особисте життя зірок — завжди одна з найобговорюваніших тем серед фанатів, адже його вони зазвичай приховують. Дізнайтеся, кому віддали своє серце Алла Мазур, Оля Цибульська, Аніта Луценко та інші красуні.

В нашій сьогоднішній добірці зібрані українські зірки, які приховують своїх чоловіків від публіки. Невже вони існують лише на словах?

Алла Мазур

Авторитетна журналістка Алла Мазур вже давно стала мамою, але особистість батька свого сина Артема не розкриває. Таку таємничість ведуча ТСН пояснює тим, що ще під час вагітності преса вигадала багато зайвого.

Як виглядає чоловік Алли Мазур

Подейкують, обранцем Алли може бути її колега по роботі на 1+1 Роберт Опаленик, оскільки раніше журналістку регулярно помічали в його компанії на світських заходах.

Аніта Луценко

Зіркова фітнес-тренерка Аніта Луценко воліє залишати тему приватного життя в секреті, оскільки вважає, що щастя полюбляє тишу. Водночас спортсменка не приховує — вже не перший рік щаслива у цивільному шлюбі з таємничим чоловіком, якому народила доньку Мію.

Як виглядає чоловік Аніти Луценко
Як виглядає чоловік Аніти Луценко

Оля Цибульська

Співачка, якій тривалий час приписували роман з Дзідзьо і навіть охрестили розлучницею через те, що на тлі цих чуток артист розійшовся зі своєю дружиною Славією, насправді заміжня за іншим. Цей інший веде непублічний образ життя і не хоче зайвої уваги до себе, тож Оля як любляча дружина поважає бажання коханого.

Оля Цибульська розповіла, чи отримає компенсацію за зруйновану квартиру в Ірпені
Як виглядає чоловік Олі Цибульської

Слава Фролова

Екс-суддя проєкту “Україна має талант” Слава Фролова виховує двох дітей, але хто став їхнім батько — невідомо навіть через стільки років, коли старшому сину телезірки вже 19.

Слава Фролова покинула Україну і показала, як живеться за кордоном
Як виглядає чоловік Слави Фролової

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".