32-річна Надя Дорофєєва показала ще одного претендента на своє серце після розлучення: не Позитив і не Дантес

Українська співачка Надя Дорофєєва анонсувала новий дует зі співаком Артемом Пивоваровим. Прихильники запідозрили, що між артистами може бути щось більше, ніж просто робота.

 

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були разом протягом семи років. Шанувальники щиро обожнювали цю пару — молоді, красиві й талановиті артисти буквально уособлювали собою щасливе життя. Багато-хто з шанувальників мріяв побачити нащадків Наді та Вови — не дивно, що “вагітний живіт” Дорофєєвою “помічали” буквально на кожному її новому фото.

Однак у березні зіркове подружжя шокувало новиною — вони розлучається. Для деяких фанів пари це стало справжнім ударом, під постом з цією новиною в Інстаграм почали ширитися коментарі “я більше не вірю в кохання”. Причини такого рішення Надя й Вова не назвали, однак пізніше почали з’являтися перші домисли.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Через два дні після новини про розлучення співаків про розрив стосунків заявила ще одна пара — київські ресторатори та підприємці Міша та Даша Кацуріни. Цікаво, що вони тісно дружили з подружжям Дантеса-Дорофєєвої. Після розлучення Даша повидаляла всі спільні фото з Надею в особистому блозі, хоча дівчата були найкращими подругами.

Пізніше почали з’являтися чутки, що Дорофєєва почала стосунки з чоловіком екс-подруги — Михайлом Кацуріним. Саме цей факт і став причиною розлучення двох пар.  Про те, що співачка не просто пішла від Дантеса, а пішла “до когось” проговорився і її колега Позитив під час одного з онлайн-інтерв’ю, він запропонував глядачам написати в коментарях “до кого пішла Надя і де вона зараз”.

Поки що сама Дорофєєва не коментує свого особистого життя, вона лише зазначає, що готова до нових відносин. Вона продовжує активно працювати — нещодавно вона анонсувала прем’єру пісню “Думи”, яку вона записала з Артемом Пивоваровим. Цікаво, що фант артистки припистили, що з Артемом теж міг би бути роман, однак цю думку підтримало досить мала кількість користувачів мережі.

Схожі статті