Дзідзьо запримітили на помпезному весіллі у Луцьку: хто наречена і чому гуляли свято у такий складний час

Сьогодні кожен українець переживає непростий час. Проте, дехто знаходить сили та натхнення до розваг. На Волині відгуляли весілля, яке у мережі вже назвали "скандальним".

Михайло Хома. Цей талановитий артист не раз запалював своїми піснями цілі стадіони. Його легкі композиції з гумором стали улюбленими для кожного застілля. Відомо, що у 2021 році він розлучився зі своєю дружиною Ярославою Притулою, більш відомою під псевдонімом SLAVIA.

Колишня дружина Дзідзьо Славія знову в нього закохалася і відкрито заявляє про свої почуття
Дзідзьо запримітили на помпезному весіллі у Луцьку

Зірки були разом з юних років та починали спершу спільно прокладати свій шлях до музичного олімпу. Втім, персонаж Михайла, Дзідзьо почав стрімко набирати популярність у мережі, разом із треками артиста. Знаменитий чоловік згодом почав бувати і на розважальних шоу, а ще й зніматися у кіно. Зараз він офіційно розлучений, але інтернет-користувачі помітили його на весіллі.

Що відомо про свято, де запримітили Дзідзьо?

3 дні тому на платформі Youtube вийшов сюжет місцевого волинського телеканалу. Мова йшлася про помпезне весілля, влаштоване крупним підприємцем. Обурюючим фактором для багатьох став масштаб гулянки та відсторонені від реальних подій в Україні репліки молодят.

Це відео швидко завірусилося у мережі TikTok, де користувачі поділилися спостереженнями: на деяких кадрах промайнув чоловік у капелюсі, який всім нагадав популярного співака Дзідзьо. Також підмітили, що й начебто роздивилися серед гостей і Павла Зіброва.

Дзідзьо запримітили на помпезному весіллі у Луцьку

Тим не менш, офіційних коментарів чи спростування з боку знаменитостей не було. Остання публікація в Інстаграмі Михайла Хоми датується 19-м травнем.

Нагадаємо, у квітні 2022 Дзідзьо спільно з Олександром Пономарьовим та рядом українських знаменитостей випустив нову пісню “Україна переможе”.

Схожі статті