Куди подівся Віктор Бронюк, який з весни ходить у формі: стала відома доля мужнього співака і родини

43-річний музикант став справжнім улюбленцем публіки. Його прості задушевні хіти - для багатьох є улюбленими піснями. Втім, зараз йому точно не до сцени.

Віктор Бронюк прославився завдяки виступам із гуртом “ТіК”. Організовується колектив у 2005 році, спершу виступає на розігріві, але композиції настільки чіпляють аудиторію своєю нестандартністю, що дуже скоро іде у вільне плавання.

Найбільше вподобали українці пісню “Олені”, яка тривалий час трималася у топі наших чартів. Багато фанатів віддано полюбляють і гурт, і постать Віктора Бронюка. Та після 24 лютого прихильники схвилювалися: куди пропав артист. Знаменитий чоловік часто лишав дописи в Інстаграмі, але раптово перестав виходити у мережі на зв’язок.

Проте, на його сторінці з’явилося повідомлення, у якому детально сам Віктор розповів, як перевернулася його доля після початку війни.

“Все частіше питаєте: куди я пропав? У теробороні Вінниці і з волонтерами працюємо по повній, тож, чесно кажучи, протягом цього місяця було не до соцмереж.
Такий час, що мусимо всі на своїх фронтах працювати по максимуму, щоб якісніше бити ворога! Темп не збавляємо. Разом до перемоги!
Слава Україні”, – написав Бронюк.

Музикант згодом показав, що й їздить до захисників із виступами. Прихильники подякували Віктору за контент та попросили частіше показувати своє життя.

Нагадаємо, що артист має родину. Його красуню-обраницю звати Тетяною. У шлюбі знаменитості народилося двійко дітлахів: Данило та Єва. Відомо було, що артист має будинок у Вінниці.

Схожі статті